top of page
Menu


Bites



Copacollo
Italiaanse Venkelham


Bresaola
Italiaanse ham, gedroogd en gezouten


Goujonette
Met verse tartaar


Oesters
Franse creuses



Suggesties
good food - good mood


VG gepocheerd ei
gerookte zalm - bladspinazie - smeus - garnaal


VG coquille st jacques
gelakt buikspek - crème van wortel en thijm - limoenboter - crumble van polderlanderham


HG kalfsnier
mosterdsaus - spek - witlof -oesterzwam


HG sole normande
tong - coquille - garnaal - langoustine - bladspinazie - groetenreepjes



Voorgerecht



Kreeftenbisque
room - armagnac


Franse Creuses
rode wijn - sjalot - vinaigrette


Gebakken zwezerik
truffelroom - oesterzwam - crème van bloemkool - bladerdeeg


Tomaat garnaal 1st


Gebakken eendenlever
crème van butternut - gekarameliseerde appel - portojus met luikse siroop



Hoofdgerecht



Gebakken paling
met verse tartaar


lamskroon
gratin dauphinois - marktgroenten - persilade


Bouillabaisse mediterrane
coquille - zonnevis - langoustine - dorade - zeebaars


Tournedos rossini
crème van truffelroom -bloemkoolroom marktgroenten - kalfsjus - porto en madeira



Klassiekers
sla en verse friet


Filet Pur
champignon - bearnaise - pepersaus


Gebakken zeetong


Vol-au-vent
poulet de la lande - oesterzwam - hartzwezerik


Steak Tartaar



Nagerecht



Coupe Colonel
Belgische wodka 'ice eyes'


Dame Blanche


Crème Brûlée


Sabayon
per 2 personen


Café glacé
met baileys

 coco 

Dorp 16

8210 Loppem

contact 0032 476 31 03 58

btw 0568 920 539

Eat&Meet bv

©2023 by Coco. Proudly created with Wix.com

bottom of page