top of page

Bites
Copacollo
Italiaanse VenkelhamBresaola
Italiaanse ham, gedroogd en gezoutenGoujonette
Met verse tartaarOesters
Franse creusesSuggesties
good food - good moodVG gepocheerd ei
gerookte zalm - bladspinazie - smeus - garnaalVG coquille st jacques
gelakt buikspek - crème van wortel en thijm - limoenboter - crumble van polderlanderhamHG kalfsnier
mosterdsaus - spek - witlof -oesterzwamHG sole normande
tong - coquille - garnaal - langoustine - bladspinazie - groetenreepjesVoorgerecht
Kreeftenbisque
room - armagnacFranse Creuses
rode wijn - sjalot - vinaigretteGebakken zwezerik
truffelroom - oesterzwam - crème van bloemkool - bladerdeegTomaat garnaal 1st
Gebakken eendenlever
crème van butternut - gekarameliseerde appel -
portojus met luikse siroopHoofdgerecht
Gebakken paling
met verse tartaarlamskroon
gratin dauphinois - marktgroenten - persiladeBouillabaisse mediterrane
coquille - zonnevis - langoustine - dorade - zeebaarsTournedos rossini
crème van truffelroom -bloemkoolroom
marktgroenten - kalfsjus - porto en madeiraKlassiekers
sla en verse frietFilet Pur
champignon - bearnaise - pepersausGebakken zeetong
Vol-au-vent
poulet de la lande - oesterzwam - hartzwezerikSteak Tartaar
Nagerecht
Coupe Colonel
Belgische wodka 'ice eyes'Dame Blanche
Crème Brûlée
Sabayon
per 2 personenCafé glacé
met baileysbottom of page